2009. szeptember 28., hétfő

Mokkakrém

Na én nem vagyok kávéimádó, sőt a kávét is annyi tejjel iszom, hogy már nincs szinte semmi kávé íze, de ez a krém hihetetlenül finom.
A csok
is tejkaramella minitortára került, így együtt meg még jobb.


Hozzávalók
1 csésze vaj
1 kocka olvasztott étcsoki
1 tk instant kávé
1 tk vanília kivonat
4 csésze porcukor
2 ek tej

3 csésze lesz belőle

Elkészítés
Egy tálban keverjük krémesre a vajat. Adjuk hozzá az olvasztott csokit, az instant kávét és a vaníliát, keverjük el jól.
Fokozatosan adjuk hozzá a cukrot, közepes fokozaton keverjük el, majd adjuk hozzá a tejet.
Nedves konyharuhával letakarva tartsuk felhasználásig hűtőben.
Légmentesen záró edényben hűtőben két hétig eltartható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése